En klapp på axeln till Sveriges chefer

Ikväll samlas ett stort antal människor från företag och organisationer i Stockholm för att hylla det goda ledarskapet: Chefgalan – i tidningen Chefs regi. (Här är hela programmet.) En gala som i över ett decennium har synliggjort och prisat engagerade och kompetenta chefer och ledare.

I sex olika klasser lyfts olika aspekter av chefens uppdrag fram.

Vi på Ledarna delar ut ett pris till Årets Ledarutvecklare. Vi tycker att det är viktigt att lyfta fram de vardagshjältar som faktiskt underlättar för chefen att vara chef. Som tar strid för att chefer måste ha rimliga förutsättningar för sina många gånger svåra uppdrag, som hävdar att ledarskapet är en kompetens som ständigt måste utvecklas och som kämpar för att chefernas betydelse för företagets framgång ska synliggöras.

Genom åren har vi delat ut priset till banbrytande ledarskapskonsulter, till nydanare inom chefsovana branscher och till ledarutvecklare som enträget arbetat inom sitt eget företag eller förvaltning. Allt för att möjliggöra för chefer att verkligen vara chef.

Vem blir kvällens pristagare ? Följ oss på Twitter eller via webben och få på reda på vem som är Årets ledarskapsutvecklare strax efter klockan 20 ikväll!

1 svara
  1. Anneli Mattsson
    Anneli Mattsson says:

    Vi från Ledarklubben Volvo Gbg är på plats och håller tummar o tår för vår nominerade kandidat Peter Grönberg

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *