Hur ledig har du egentligen varit i sommar?

Jag erkänner. Jag har inte helt släppt jobbet den här sommaren. Fast jag visste att jag borde ha gjort det. För att jag ska orka med en krävande höst och för att, ja, för att hinna leva lite också och bara vara lite.

Jag har såklart varit ledig och jag har varit med min familj och jag har bara kollat mejlen då och då och jag har facebookat betydligt mindre än jag brukar. Men jag har samtidigt vetat att när jag kommer tillbaka till jobbet så ligger där en massa grejer och väntar på mig. Saker som är kul. Väldigt kul till och med. Men ändå, jag har liksom inte helt kunnat slappna av.

4 av 10 chefer känner sig mer stressade efter semestern visar en brittisk undersökning. Man vet att det kommer bli mycket efter semestern och därför kollar man mejlen redan under semestern. Man ligger liksom lite i startgroparna istället för att hitta välbehövlig lugn och ro för själen.

Jag klagade över höstens totala rivstart för min kollega Peter som sa ”Men Klara det här måste du blogga om! Det är säkert jättemånga som känner igen sig!” ”Men jag hinner ju inte ens blogga” svarade jag. ”Jamen blogga om att du inte hinner blogga” sa han. Så nu har jag gjort det. Nån som känner igen sig?

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *